News & Views

Trade Compliance & Sanctions Webinar | 10 June 2020

18 May 2020

The webinar will be held in Finnish. Please find a more detailed description of the webinar below.

Trade Compliance & Sanctions

Mitä uutta kansainvälisissä pakotteissa on tapahtunut tänä keväänä ja miltä tulevaisuus näyttää? Mitkä ovat keskeiset pakotteisiin liittyvät riskit yrityksille ja miten yritykset voivat niitä hallita trade compliance -menettelyillä? Mitä vaikutuksia Yhdysvaltojen sääntelyllä on suomalaisten yritysten näkökulmasta?

Tervetuloa kuuntelemaan seuraavaa Compliance Trends -webinaariamme keskiviikkona 10.6.2020 klo 14.00-14.45. Webinaarissa luomme läpileikkauksen pakotteisiin ja trade compliance -liitännäisiin aiheisiin compliance-asiantuntijoidemme Markus Mannisen ja Maria Wasastjernan johdolla. Vieraspuhujamme Aleksi Pursiainen Solid Planilta tulee jakamaan viimeaikaisia kokemuksiaan ja ajankohtaisia näkökulmia compliance- ja pakoteteemoista.

Ilmoittaudu webinaariin sähköpostitse Emilia Lanulle osoitteeseen emilia.lanu@hannessnellman.com. Jos et pääsekään osallistumaan, voit katsoa webinaaritallenteen myöhemmin sopivana ajankohtana. Lähetämme webinaarin jälkeen tallenteen ja aiheeseen liittyvän materiaalin kaikille ilmoittautuneille.