News & Views

Tax Morning Coffee Webinar | 13 April 2021

30 March 2021

The webinar will be held in Finnish. Please find a more detailed description of the webinar below.

Kryptoverotuksen ajankohtaiset teemat

Matala korkotaso, voimakas hintakehitys ja hajautushyöty ajavat yhä useamman siirtämään omaisuutta kryptovarallisuuteen. Lisääntynyt kiinnostus näkyy muun muassa NFT:iden, jotka ovat lohkoketjuun rakennettuja uniikkeja keräilykohteita, toistumisesta uutisotsikoissa. Pörssiyhtiöt Tesla (Yhdysvallat) ja AKER (Norja) ovat ilmoittaneet merkittävistä omista sijoituksista bitcoiniin; Morgan Stanley vastaa asiakkaidensa kysyntään tarjoamalla bitcoin-sijoitusrahastoja.

Verotuksen puolella Suomessa on saatu julkista oikeuskäytäntöä vain kryptojen tappiollisesta luovutuksesta ja kryptojen vaihtamisesta toisiinsa. Esimerkiksi NFT:iden, stablecoinien ja DeFi:n verokysymyksiin ei ole ohjeistusta. Voiko kryptomaailmaan astua, kun verotussäännöt laahaavat vuosikausia perässä, ja mitä siihen astuneen on verotuksen osalta tärkeää tietää?

Tervetuloa Tax Morning Coffee -webinaariimme tiistaina 13.4.2021 klo 9.00-10.00. Webinaarissa asiantuntijamme kertovat kryptomaailman verotuksesta, keskittyen erityisesti ajankohtaisiin teemoihin. Tilaisuus on suunnattu varainhoitajille, sijoittajille, kryptosijoituksia harkitseville yrityksille ja muille kryptoalan toimijoille.

Ilmoittauduthan webinaariin sähköpostitse Lari Ruohoselle (lari.ruohonen@hannessnellman.com).