News & Views

Sustainability and Competition Law Webinar | 20 October

6 October 2020

The webinar will be held in Finnish. Please find a more detailed description of the webinar below.

Vastuullisuus ja kilpailuoikeus

Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat saaneet enemmän painoarvoa niin yksittäisten yritysten toiminnassa kuin yhteiskunnassa yleisemminkin, minkä lisäksi teema on huomioitu laajasti myös esimerkiksi kansainvälisten toimielinten tavoitteissa.

Myös kilpailuoikeuden saralla on nähty viime aikoina lisääntyvää keskustelua ja hankkeita vastuullisuuden ja kilpailuoikeuden rajapinnoista:

• Minkälaisia rajoitteita tai toisaalta mahdollisuuksia kilpailuoikeus asettaa yritysten väliselle yhteistyölle erilaisten vastuullisuustavoitteiden saavuttamisessa?
• Millaisia suoraan yritysten toimintaan vaikuttavia muutoksia on odotettavissa?

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan näistä teemoista Hannes Snellmanin iltapäiväwebinaariin tiistaina 20.10.2020 klo 14.00-15.00. Hannes Snellmanin omien kilpailuoikeusasiantuntijoiden lisäksi webinaarin keynote-puhujana toimii Kilpailu- ja kuluttajaviraston pääjohtaja Kirsi Leivo.

Kilpailuoikeustiimimme on koostanut webinaarin teemasta blogikirjoituksen, johon pääset tutustumaan tästä.

Ilmoittau webinaariin sähköpostitse Lari Ruohoselle (lari.ruohonen@hannessnellman.com.) Jos et pääsekään osallistumaan, voit katsoa webinaaritallenteen myöhemmin sopivana ajankohtana. Lähetämme webinaarin jälkeen tallenteen ja aiheeseen liittyvän materiaalin kaikille ilmoittautuneille.