News & Views

ESG and the Changing Role of Lawyers | 24 May 2022

9 May 2022

The event will be held in Finnish. Please find a more detailed description of the event below.

ESG ja juristin muuttuva rooli

ESG:n eli ympäristöön, yhteiskuntaan ja yritysten hallintoon liittyvän vastuullisuuden merkitys näkyy yhä enemmän yritysten liiketoiminnassa ja myös juristin roolissa. ESG-teemat korostuvat compliance-toiminnoissa ja riskienhallinnassa, sijoittamisessa sekä yrityskaupoissa. Viime aikoina yritysvastuu on näkynyt myös yritysten reaktioissa Venäjän sotaan Ukrainassa. Sääntelyrintamalla tapahtuu tällä hetkellä paljon ja sekä EU:ssa että Suomessa on käynnissä hankkeita vastuullisuusvelvoitteiden konkretisoimiseksi.

Miten sääntelyn tuomiin muutoksiin kannattaa valmistautua? Entä mikä on juristin rooli, kun vastuullisuus on yhä enemmän myös juridista toimintaa? Tervetuloa mukaan seminaariimme tiistaina 24.5.2022 klo 15.00–16.30, jossa pureudumme ESG:n ajankohtaisimpiin aiheisiin asiantuntijoiden johdolla. Vieraspuhujamme Lasse Holopainen (General Counsel, Spinnova), Kati Mattila (Head of Compliance & Ethics, Konecranes) ja Christian Ståhlberg (General Counsel, Neste) jakavat kokemuksiaan ja näkökulmia siihen, miten ESG-teemat näkyvät konkreettisesti yritysten ja yritysjuristien arjessa ja mitä lähitulevaisuudessa on odotettavissa.

OHJELMA
Klo 14.30 | Rekisteröityminen ja iltapäiväkahvit Hannes Snellmanin toimistolla
Klo 15.00 | Seminaari ja virtuaalinen lähetys alkaa
Klo 16.30 | Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu seminaariin 17.5.2022 mennessä Emilia Lanulle, emilia.lanu@hannessnellman.com. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden välityksellä.

More News