News & Views

The New Takeover Code and Recent Practices of Takeover Bids | 8 November 2022

19 October 2022

The event will be held in Finnish. Please find a more detailed description of the event below.

Uusi ostotarjouskoodi ja ostotarjousten viimeaikaista käytäntöä

Listayhtiöiden ostotarjouskoodi on uudistunut ja sen soveltamisala laajenee First North Finland -markkinalla listattuja yhtiöitä koskeviin julkisiin ostotarjouksiin sekä sulautumisiin. Ostotarjouskoodissa annetaan suosituksia järjestelyjen osapuolten, yhtiöiden johdon ja osakkeenomistajien toimintaan liittyen. Ostotarjouskoodin suositusten noudattaminen edustaa hyvää arvopaperimarkkinatapaa, joten koodi voi olla relevantti yritysjärjestelyissä laajemminkin.

Mitkä ovat listayhtiöiden yritysjärjestelyiden keskeiset vaiheet ja miten niitä säännellään? Mitkä ovat ostotarjousten viimeaikaisia käytäntöjä ja miten ne ovat vaikuttaneet uudistuneeseen ostotarjouskoodiin? Entä miten ostotarjouskoodin muutokset tulevat vaikuttamaan ostotarjouskäytäntöön tulevaisuudessa?

Tervetuloa Hannes Snellmanin aamiaisseminaariin tiistaina 8.11.2022 klo 9.00–10.30 kuulemaan ja keskustelemaan näistä teemoista asiantuntijoiden johdolla. Paneelissa aiheesta keskustelevat Ville Kajala (Johtava asiantuntija, Keskuskauppakamari), Pekka Hiltunen (Head of Corporate Finance Finland, Danske Bank) sekä Klaus Ilmonen (Partner, Hannes Snellman). Lisäksi kuulemme seminaarissa Finanssivalvonnan kommenttipuheenvuoron.

OHJELMA
Klo 8.30 | Rekisteröityminen ja aamiaista Hannes Snellmanin toimistolla
Klo 9.00 | Seminaari ja virtuaalinen lähetys alkaa
Klo 10.30 | Tilaisuus päättyy

Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden välityksellä. Jos olet kiinnostunut osallistumaan tilaisuuteen, ilmoittauduthan sähköpostitse emilia.lanu@hannessnellman.com.

 

More News