Masterclass 2017

master2017_some.jpg

 

Hyvä oikeustieteen opiskelija!

 

Oletko joskus pohtinut, mitä hyötyä on opiskella oikeustieteellisessä aine- tai perusopintotenttejä? Tai miettinyt, miten tiedekunnan oppeja sovelletaan liikejuridiikan maailmassa? Masterclass by Hannes Snellman antaa vastauksia näihin kysymyksiin.

 

Masterclass by Hannes Snellman on sarja vuorovaikutteisia ja vapaamuotoisia iltatilaisuuksia, joissa Hannes Snellmanin kokeneet asianajajat ja lakimiehet esittelevät liikejuridiikkaa käytännön ongelmien kautta ja johdattavat teorian hyödyntämiseen päivittäisessä työssä. Masterclass on tarkoitettu oppimistyökaluksi ja auttamaan opiskelijoita siirtämään kaupallisen juridiikan pykälät käytäntöön.

 

Masterclass järjestetään tiloissamme osoitteessa Eteläesplanadi 20, 7. krs ja tilaisuuksiin mahtuu 50 oikeustieteiden opiskelijaa. Asiaohjelman jälkeen tilaisuudet jatkuvat vapaamuotoisen keskustelun sekä tarjoilun merkeissä. Lisätietoja: Jenni Ristiniemi, jenni.ristiniemi@hannessnellman.com, puh: 09 2288 4379.

 

KEVÄT 2017:

 

The Raid – Kilpailuviranomaisen yllätystarkastuksesta tuomioistuimeen
Tilaisuudessa keskitytään kilpailuviranomaisen yllätystarkastukseen kartelliepäilyssä ja käydään käytännönläheisesti läpi sen ja sitä seuraavien viranomais- ja tuomioistuinprosessien eri vaiheita.
Aika: Perjantai 7.4.2017, klo 18:00–19.30 (iltatilaisuus jatkuu tämän jälkeen klo 21:00 asti).
Paikka: Eteläesplanadi 20, 7. krs

 

Kiitämme vieraita aktiivisesta osallistumisesta!

Team Hannes Snellman